Ono što najviše intrigira javnost poslednjih dana jeste njen odnos sa Milanom Stankovićem i njegovom porodicom, iako su pre 11 godina raskinuli emotivnu vezu. Pevačica je sada ostavila bez teksta izjavom da će možda i ona krenuti njegovim putem i posvetiti se religiji.

- Ne smem da pričam o religiji, nije mi Milan zabranio, ali kroz njega mi zabranjuje neko, ne mogu sada da ti objašnjavam, komplikovano je. Pevamo i pevaćemo, ali je mnogo lepše tamo nego ovamo, mnogo je bolje s Bogom nego s ljudima - tvrdi Manojlovićeva očigledno sveža vernica.

Foto: Instagram printskrin/milanstankovic

 

 

A posle priče o Milanu, Manojlovićeva se osvrnula i na raskid sa Harisom, koji se navodno desio zbog njegovih roditelja.

Foto: ATA images

 

 

- Apsolutno sve što se objavilo o meni I Harisu od 2016 godine nije tačno. Ni godine, ni deca, ni njegovi I moji roditelji, sve je bilo netačno. Navikla sam se da loše vesti prodaju novine. Isto kao što se pisalo da sam u lošim odnosim s maćehom, a nas dve smo nikad bolje. Nije tačno da me Harisovi roditelji nisu voleli, bila sam kod njega hiljadu puta i sve je bilo sjajno - kazala je Rada.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".