Plavuša koja ima nekoliko stotina pratilaca na društvenim mrežama izbegla je odlazak u zatvor. Orla Sloun osuđena je na 12 meseci zatvora uslovno, plus 18 meseci zbog uhođenja dvojice fudbalera Premijer lige i uznemiravanja trećeg.

Orla Sloun priznala je da je više od četiri meseca pratila igrača Čelsija Mejsona Maunta, te mesec dana fudbalera istog tima i reprezentativca Škotske Bilija Gilmora.

Osudu za uznemiravanje dobila je zbog maltretiranja Ben Čilvela, još jednog fudbalera kluba iz Londona.

Foto: Tanjug/AP

 

Slounova je takođe dobila nalog za rehabilitaciju od 30 dana i 200 sati humanitarnog rada. Naređeno joj je da plati Mauntu i Čilvelu po 300 funti, dok joj je takođe naređeno da plati Gilmoru 500 funti.

Plavuša je priznala da je nekoliko meseci bila u ljubavnoj vezi sa Mauntom i da je imala seksualne odnose sa njim. Kada je fudbaler odlučio da prekine vezu sa njom prestao je da joj šalje poruke, ona je odlučila da ga uznemirava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

Kada bi joj Maunt blokirao brojeve, ona je uzimala nove kartice i neprestano ga bombardovala porukama. Jednostavno je bila opsednuta sa njim konstatovao je tužilac DŽejson Sital.

Potom je Orla Sloun rešila da uhodi Bilija Gilmora. Čak je počela da tvrdi da je zatrudnela sa njim, iako njih dvoje nikada nisu imali bliski kontakt. Gilmor je pred sudom rekao da su njene poruke uticale na njegov život i da je prosto pobegao iz Čelsija u Brajton, gde je igrao na pozajmici.

Engleski mediji pratili su mesecima dešavanja na sudu između plavokose predatorke i trojice fudbalera Čelsija. Orla Sloun dobila je i nadimak od novinara na Ostrvu "Devil bejbi", u prevodu "đavolica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

Ona samo na instagramu ima preko 85.000 pratilaca, a duplo više na Tik-Toku. Pre nego što se posvetila društvenim mrežama radila je kao prodavačica u lokalnoj prodavnici, a onda i u radnji poznate marke.

Potom je počela da objavljuje golišavi sadržaj i zarađuje 50.000 funti godišnje. Putovala je na egzotična mesta, na Bali, u Indoneziju, u Marbelju, što je koristila za nove fotografije čime je samo razvila biznis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by orla melissa (@orlamelissa)

Pokušala je da se nametne fudbalerima Čelsija, ali je izgleda negde napravila grešku.

BONUS VIDEO:

Kangina majstorija za vođstvo Zvezde protiv Novog Pazara

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".