Mlada po imenu Laura dobila je kritike zbog svoje prozirne čipkaste venčanice koja je više otkrivala nego što je pokrivala, a kritičari su se okomili i na njene deveruše za čije su haljine napisali da su bile još gore.

Snimak je podelila dizajnerka venčanica Oksana Mukha na svom Instagramu, a ubrzo je postao viralan i prikazuje deveruše u prozirnim zelenim haljinama kako se dive mladi i njenoj venčanici.

- Da je ovo moja ćerka, bio bih jako uznemiren. Ali na kraju, to je njeno venčanje. I dalje bih bio uzrujan - komentarisao je jedan pratilac.

"Ko god da je dizajnirao ovo sr**e nema profinjenosti. Kad idem na venčanje, ne želim da buljim u žensko donje rublje", "Mladina haljina je lepa, ali, zašto prozirna? Ovaj prozirni trend je odvratan", još neki su od komentara.

Hejteri nisu poštedeli ni deveruše.

 

"Ne znam šta je gore, deveruše ili mlada", "Deverušine haljine su jako čudne, ali mladkina haljina je divna, sviđa mi se", "Deveruše su gore. Zašto su uopšte odevene drugačije od ostalih?", komentarisali su.

Neki korisnici društvenih mreža su, pak, stali na mladinu stranu.

"Zašto su svi tako negativni, to je njeno venčanje, a ne vaše", "Ovo je njen dan i može da nosi šta želi! Ovo nije ništa drugačije od nošenja kupaćeg kostima u javnosti. Bravo curo!", istakli su.

BONUS VIDEO: