U javnosti se pojavila fotografija koja se širi društvenim mrežama na kojoj su četvorica članova posade podmornice Titan koja je nestala u nedelju u tamnim dubinama Atlantika.

Autentičnost ove fotografije za sada nije potvrđena, a navodi se da je reč o trenucima pre nego što su krenuli na put bez povratka.

Podsetimo, podmornici sa pet članova posade gubi se svaki trag samo jedan sat i 45 minuta nakon uronjavanja u nedelju ujutru oko 1.126 kilometara jugoistočno od Sent DŽounsa, NJufaundlend.

Spasioci su u četvrtak zvanično saopštili da je podmornica Titan implodirala nakon što su robotski uređaji za pretragu pronašli ostatke na dubini većoj od 3.200 metara ispod površine okeana.

Svi putnici koji su se nalazili na nestaloj podmornici, koja je prvi put izgubila kontakt u nedelju, sada se smatraju mrtvima.

Tela onih koji su bili na brodu – Šahzade Davuda, Sulejmana Davuda, Pola Anrija Naržeola, Stoktona Raša i Hamiša Hardinga – možda nikada neće biti pronađena. Oušn Gejt, kompanija koja je organizovala turu, saopštila je u četvrtak uveče da "tuguje zbog gubitka života i radosti koju su putnici doneli svima koje su poznavali".

BONUS VIDEO: