Otac ubijene devojke se oglasio na svom Fejsbuk profilu, potresnom porukom povodom šest meseci od ubistva njegove ćerke.

"Jednom ćemo ponovo biti zajedno"

- Kažu da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli, šest meseci bez najlepših očiju... Jednom ćemo ponovo biti zajedno i tamo te neću pustiti iz zagrljaja, da mi opet iznenada ne odeš - napisao je Slobodan, otac ubijene studentkinje.

Podsetimo, Ivana Krivokapić je živela u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za zločin se otkrilo nakon što se braći nije javljala na telefon, te su došli do njenog stana 24. decembra prošle godine.

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Ipak, u tom trenutku nije bilo zvanično potvrđeno da je reč o ubistvu, već se radilo o sumnjivoj smrti.

Nakon 20 dana otkriven osumnjičeni

Tog 30. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo je saopštilo rezultate obdukcije sa toksikologijom, koji su potvrdili da je studentkinja ubijena. Ipak, tada je saopšteno da je osumnjičeni NN lice.

Nakon 20 dana od ubistva, utvrđeno je da za Ivanino ubistvo osumnjičen Jetmir Gočaj (24). To je zvanično i saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu 13. januara

Foto: Printskrin Fejsbuk

 

Kako su naveli, sumnja se da je Jetmir Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Jetmiru odredi pritvor, kao i da se raspiše poternica, koja je stupila na snagu 16. januara ove godine.

Od tada nema novih informacija o ovom zločinu, a Jetmir već šest meseci uspešno izmiče nadležnim organima.

(Blic)

BONUS VIDEO:

UBISTVO U ZEMUNU: Policija na mestu zločina, u toku uviđaj

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".