Nikola Jokić kratko se zadržao na hipodromu u Somboru, gde je ostvario sebi želju da odmah posle dolaska iz Amerike uživo gleda grla iz svoje štale "Drim kečer". Na trci koju je organizovao klub koji vodi njegov otac, Nikola je bio glavna zvezda dana, svuda su bili fanovi u njegovim dresovima, a on je dočekan ovacijama i aplauzima.

Foto:ATA images

 

Sa druge strane, poglede prisutnih odnela je i njegova supruga Natalija koja se na trci konja pojavila u laganoj, ležernoj haljini, pink boje.

Moramo priznati da je Natalija svojim jednostavnim izborom ostavila sve bez daha te joj haljina stoji perfektno.

Ona je poznata po tome da ne robuje markama, i ima prilično smeran stil, tako je bilo i ovog puta.

Nakon što je odgledao jednu trku, Nikola je napustio somborski hipodrom, na kojem su pored supruge, bila i njegova braća Strahinja i Nemanja. MVP finala NBA lige i najbolji košarkaš sveta čekao je dugo ovaj dan i sigurno će i narednih dana i nedelja uživati sa svojim konjima u rodnom gradu, u koji je stigao odmah nakon šampionske parade u Denveru i kratkog "Izleta" u Las Vegas, gde ga je jedan saigrač optužio da ga je Nikola napio. 

Foto:ATA images

 

Braća Nikole Jokića takođe su izazvala veliku pažnju u rodnom gradu, u koji su se vratili zajedno sa Nikolom, nakon što su takođe burno proslavili titulu Nagetsa. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".