Podsetimo, teško povređena žena nađena je u kući svog partnera Milašina Đ, ali su vrlo brzo za stravičan zločin osumnjičena i njegova dva rođena brata Dušan Đ. i Dejan Đ, koji žive u istom dvorištu.

Za sada je poznato da je žrtva izdahnula u Opštoj bolnici Kruševac, gde je primljena sa teškim povredama. Preliminarni rezulati obdukcije ukazali su da je preminula od posledica višestrukih udaraca po glavi i po telu.

- Koja je od tih povreda bila kobna, i ko je kakvu ulogu imao u izvršenju krivičnog dela biće poznato posle dodatnih analiza tragova krvi - navodi izvor iz istrage.

- Za sada se sumnja da je žena prvi put udarena ispred kuće svog partnera, a da je potom druge udarce dobila u samoj kući - dodaje on.

Kako saznaju mediji, neposredno posle ubistva, istražitelji su pronašli krvavu odeću sakrivenu u senu. Potom je otkriveno i više drvenih predmeta koji potencijalno mogu biti sredstvo kojim je izvršeno ubistvo: trupac, skraćena lopata idr.

Svi ovi predmeti prosleđeni su na veštačenje DNK i krvnih mrlja, koje konkretnije mogu da rekonstrušu krvavi događaj. Saslušanja osumnjičenih nisu dovela do razrešenja slučaja: Milašin Đ, se branio ćutanjem, dok su Dušan Đ. i Dejan Đ. davali oprečne i nelogične izjave u pokušaju da opišu šta se dešavalo kobnog dana.

Komšije iz Kopaoničke ulice u Ćićevcu, gde je skromno domaćinstvo Đorđevićevih postalo mesto zločina, posvedočili su za „Novosti“ da su braća imala istorijat problematičnog ponašanja.

Kako je ranije objavljeno, osumnjičeni partner je sam pozvao Hitnu pomoć i komšijama ispričao da njegovoj partnerki nije dobro.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".