Denver Nagetsi su u četvrtom meču finalne serije NBA lige savladali u gostima Majami Hit rezultatom 108:95. Poveli su sa 3:1 u seriji i sada ih samo jedan trijumf deli do istorijiskog uspeha - osvajanja šampionske titule. Prvu priliku imaće pred svojim navijačima pošto se serija vraća u Denver.

Pored Nikole Jokića, koji je meč završio sa 23 poena i 12 skokova, jedan od junaka trijumfa bio je i Brus Braun koji je blistao u poslednjoj deonici meča.

Jokić je imao problema sa ličnim greškama, pa je dobar deo poslednje deonice proveo na klupi. U tim momentima ulogu lidera na terenu preuzeo je raspoloženi Braun, koji je svojim koševima dotukao Majami.

Jokić, koji važi za mirnog i staloženog momka, bio je na nogama i pored terena, a njegova emotivna reakcija nakon izuzetno važne trojke Brauna postala je viralni hit.

Nakon lude trojke Brauna Jokić je "eksplodirao" - skakao je pored terena, lupao peškirom o parket. Takvog Nikolu svet nije navikao često da vidi.

Zanimljivo, Nikola je na konferenciji za medije nakon meča otkrio šta mu je prošlo kroz glavu kada je Braun uzeo ovaj izuzetno težak šut.

- Kada je napravio korak unazad, hteo sam da ga udarim. Ali, kada je postigao koš, bio sam toliko srećan - rekao je uz osmeh Nikola.

BONUS VIDEO: