Nikola Jokić je uspeo da odvede Denver do finala NBA lige prvi put u istoriji franšize, a ono što je tim iz Kolorada uradio u finalu Zapada i dalje je glavna tema u košarkaškim krugovima.

Nagetsi su "počistili" Lejkerse i privukli pažnju čitavog sveta, pa tako i verovatno najpoznatije glumice u filmovima za odrasle - o rezultatima Jokićevog tima oglasila se i Lisa En (51).

Lisa je u svom podkastu, u kojem je košarka često glavna tema, pričala o spektakularnim partijama Denver Nagetsa i njihovoj ubedljivo pobedi protiv Lejkersa. Tom prilikom je, čini se, najavila da bi Denver mogao da bude favorit i u velikom finalu NBA lige jer je posao završio munjevito, pa sada "odmara" dok se čeka šampion u Istočnoj konferenciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

 

- Niko od nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejkersi bili na 0:3, pomislila "Šta se dešava?". A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i pre sezone - izjavila je Lisa En o timu Denvera.

Foto: Profimedia

 

Prethodnih godina, nakon što se penzionisala u industriji zabave za odrasle, Lisa se posvetila svojoj velikoj ljubavi - košarci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Ona je i tokom profesionalne karijere isticala koliko voli ovaj sport i košarkaše - pojedine je uspela da odvede u krevet - a od kako ima više slobodnog vremena redovno je na mečevima NBA lige i često u podkastu koji snima komentariše dešavanja u najjačoj ligi na svetu.

I ove sezone je nekoliko puta posetila Kolorade, kako bi u Denveru gledala ekipu koja je kasnije stigla do finala lige.

BONUS VIDEO:

VELIKI VATROMET NA MARAKANI Slavlje Crvene zvezde zbog duple krune

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".