Glumica Olivera Viktorović proslavila se u filmu "Žikina dinastija", a mnogi pamte i njene uloge u serijama "Bolji Živo", "Porodično blago", "Stižu Dolari", kao i u filmu "Tesna koža". Olivera se prisetila saradnje sa Dragomirom Bojanićem Gidrom i otkrila je kako ju je savetovao kad je trebalo da se snima potpuno naga.

Foto: Jutjub printskrin/đbucek

 

 

- Gidra je bio čudesan kolega i uspeo je da me oslobodi kao glumicu. Ulogu Violete Striptizete sam dobila u doba inflacije. Plata mi je na Crvenom krstu bila četiri marke, ukoliko pre podneva stignem do dilera. Stigao je poziv za „Žikinu ženidbu“ i honorar od 500 maraka. Prvi put je trebalo da se razgolitim pred njim, a on je kolega mog oca, koga znam kad sam bila dete. Meni je to bilo strašno. Rekla mi je jedna koleginica da za takve scene mogu da tražim da ekipa izađe. I došlo je snimanje, a ja ne znam šta da radim i samo ćutim. Vidi on da ja imam problem i zove me i kaže: „Vidi, sunce, znam šta želiš da tražiš. Nemoj to da radiš. Ponašaj se kao da si u rolci, molim te. Moraš to da uradiš kao da je normalno.“ Poslušam ga. Mislim da niko nije primetio da imam tremu - ispričala je glumica za Kurir.

Foto: Jutjub printskrin

 

 

- Gledala sam ga začuđeno, a on mi je objasnio da ako ljudi vide da se ja stiskam i da mi nije prijatno, svi će i da primete da sam naga, jer ću tako na to skrenuti pažnju. Ima nečega u tome što je on rekao. Stvarno sam se osećala kao da imam rolku i posle toga više nikada nisam imala taj problem. To je deo našeg posla i kad mora mora. Jedino što ne volim to je kada za to postoji razlog nego se skidamo samo da bismo se skinuli.

Foto: Jutjub printskrin/TV Kurir

 

 

Inače, malo ko zna da je glumica Olivera Viktorović ćerka je slavnog glumca Mihajla Viktorovića, a istim putem krenula je i njena naslednica, mlada Bojana, koju je javnost već imala prilike da upozna.

Bojana Đurašković rođena je 1996. godine, a do sada ju je publika gledala u „Crvenom mesecu”, „Pevačici”, „Kamiondžijama”...

BONUS VIDEO: