U periodu kada je njena karijera išla uzlaznom putanjom, dogodilo se da pevačica nije mogla da nađe adekvatnu pesmu. 

- Išla sam na sve ili ništa. Imala sam u to vreme već dva snimljena albuma sa lepim pesmama, ali ništa nije prošlo kod publike. Onda smo se Pera Stokanović i ja dogovorili da snimimo "Bundu od nerca" pa kud puklo da puklo. Bilo mi je čudno sve to, reči pesme. Ali i muž me je podržao u toj odluci - istakla je Tina da je imala podršku muža. 

-Imam tu privilegiju da imam pravog zaštitinika pored sebe da budem prava dama i mnogo mi je olakšao život – rekla je Tina.

Istina je da se Tinina pesma našla na meti javnosti, ali ona je rekla da joj se današnje pesme uopšte ne dopadaju. 

-Blago rečeno užas. Ono što se servira deci to je strašno. Ne daju dobru poruku. Snimaju se razni spotovi sa mitraljezima, pištoljima, bombama, vrši se nasilje. Ja se ne slažem sa tim - decidirana je Tina.

Bilo joj je jasno da će doći do negativnih komentara, ali joj nije bilo jasno šta je toliko loše u tom tekstu: 

-Šta ima tu loše: „pokaži se da si šarmantan, pokaži se da si galantan. Potrudi se pa me zavedi, s boginjom me uporedi.“ Šta je tu loše?! Ako suprug ili dečko kupi devojci bundu. Ili da je veri dijamantskim prstenom - rekla je Tina.

Nekoliko puta je doživela nepravdu jer je bila mlada, lepa i atraktivna: 

-Bilo je zaista loših komentara, spoticanja i podmetanja. Nameštanja novinskih članaka. Zatim raznih menadžera koji su mi podmetali nogu. Dešavalo se da pogodimo nastup, a oni me izbojkotuju. Bilo je dosta toga ružnog, dosta se toga nakupilo. Ali naučila sam kako da izađem iz svega toga – rekla je Tina.

- Inače sam preemotivna, sve sakupljam u sebi i onda tako reagujem - zaključila je Tina za "Grand". 

BONUS VIDEO: