Medijaki rat pevača LJube Perućice i njegovog kolege i rijaliti učesnika Mirka Gavrića, počeo je ni manje ni više zbog fizičkog izgleda. 

Kada je priznao da je išao na korekcije, LJuba je tom prilikom komentarisao u izjavi izgled javnih ličosti. Mirka je ova izjava iznervirala, pa je na svom Instagram profilu poručio sledeće: 

- Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju, pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. LJudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. LJudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju - rekao je Perućica.

Foto: Printskrin/Instagram/miracoofficial

 

Mirko je poručio da moramo prihvatiti drugačije ljude oko sebe: 

- Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog očigledno maloumnog pevača koji kaže sledeće: "Nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju". Ne, momak. Nije lepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe, kao javna ličnost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš površan i ograničen. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti "drugačiji"! – napisao je Mirko pa podržao ljude koji vode bitku sa viškom kilograma: 

- Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno telo za tu veličinu.

Foto: ATA images

 

Perućica je ostavio svoj komentar na Mirkove objave: 

- Zašto bih se uopšte obazirao na njegove komentare. Okej, ja se mozda "pravim pametan a glup sam", ali nije ni on očigledno ništa bolji. Uopšte neću da nastavljam tu temu kad je on u pitanju, ali neću da dozvolim da se moje reči izvrću jer ja nemam ništa protiv osoba koje su punije - počeo je LJuba, a potom se dotakao i svog izgleda:

- Kao što znate, i ja se ceo život borim sa kilažom i trudim se da gladujem da bih smršao, jer smatram da mojoj publici ne bi bilo lepo da dođem do 200 kila i da me takvog vide na TV-u ili bilo gde. Ja ni sada nisam zadovoljan svojim izgledom i nisam "televizičan" zbog svoje kilaže, što i drugi vrlo često komentarišu, pa nikome ne kažem da je glup zbog toga. Nadam se da mi nikada u životu neće biti toliko dosadno da svoje vreme gubim komentarišući tuđe izjave - zaključio je Perućica.

(Grand)

BONUS VIDEO: