Transformacije u kilaži za glumce nisu retkost u Holivudu, a kod nas se na to čak dva puta u karijeri odvažio i Goran Bogdan.

Glumca ove jeseni očekuje snimanje treće sezone serije "Močvara", pa je uspeo da se vrati na svoju idealnu težinu iz 2015. godine.

Glumac je potpuno promenio svoj način života. Počeo je zdravo da se hrani i izbacio je alkohol, a puno mu je u mršavljenju pomoglo putovanje u Španiju.

Goran je tamo proveo više od mesec dana i sve vreme boravka svuda išao peške i dnevno prelazio desetine kilometara. O novoj liniji svedoče i fotografije koje je objavio na društvenim mrežama.

 

 

Bogdan ovako samo ide spotama Kristijana Bejla, koji je već dve decenije je u braku sa bivšom manekenkom srpskog porekla, Sandrom Sibi Blažić. Međutim, on je u centru pažnje svetske javnosti ovih dana zbog drastičnog gubitka kilograma, po čemu je i ranije bio poznat.

Goran je pre snimanja "Močvare" isto uradio i za potrebe filma "Otac" Srdana Golubovića, o čemu je pričao za medije.

- Moram da pazim, ipak je to moj glumački alat. Mislim da vežbam kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulenjim i postane mi naporno da razmišljam o tegovima. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog "Oca" sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu "Močvara 2", koji se trenutno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati - ispričao je Bogdan.

A, da bi toliko smršao za kratak period, bila mu je potrebna pomoć trenera.

 

 

- Imao sam vrhunskog trenera, uz kojeg je sve bilo lakše. Kada imam neki cilj, a ovde je bilo jasno da lik mora biti jako mršav, onda sam disciplinovan. Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršutu. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik - rekao je glumac, a prenela je Glorija.

"Močvara 3" nastaje po scenariju Milene Marković i u režiji Olega Novkovića, kao plod saradnje Telekoma Srbija i produkcije "Fajerflaj". Zaplet i dalje producenti drže u tajnosti, a nije poznato da li se inspektor Nikola vraća za Beograd ili ga novi slučaj očekuje u nekom drugom delu Srbije.

BONUS VIDEO: