Anđela Đuričić i Maja Marinković žestoko su se sukobile oko Zvezdana Slavnića, zbog čega je Đuričićeva fizički nasrnula na Maju.

Naime, Anđela ju je prvo počupala, a potom povukla na pod nakon čega je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga". Maja je tom prilikom zadobila i brojne ogrebotine po licu, a sada je isplivala njena jeziva fotografija na kojoj se vidi šta joj je zaista uradila Đuričićeva.

Maji su potom sanirali ogrebotine, te je na licu imala flastere kako bi prekrila unakaženo lice.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6

 

 

Inače, otac zadrugarke, Taki Marinković otkrio je da je podneo krivičnu prijavu protiv Crnogorke nakon što je njegovoj ćerki nanela povrede.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6

 

 

- Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

(Blic)

BONUS VIDEO: