Elma i Smail su bili  u braku sve do njegove smrti. Kako kaže, ona je tog trenutka izgubila svog najvećeg prijatelja: 

- Najveći trenutak tuge se dogodio kada je moj suprug Smail umro. Način na koji se to dogodilo, sve me je povredilo... Izgubila sam najvećeg prijatelja kojeg sam mogla da imam. Vreme leči sve, naravno da sve prođe i život ide dalje. Ja sam pobožna žena i verujem u Boga i da sve što se dešava biva tim nekim božijim određenjem. To tako i prihvatam. Vodim i takav način života.

Pevačica je imala podršku muža kada je u pitanju njena karijera: 

- On mi je bio i majka i otac i brat i sestra. Bilo mi je jako teško. Udala sam se vrlo mlada, 25 godina braka i on mi je bio velika podrška u svemu. On je taj koji je insistirao da se ja bavim muzikom. Koliko god da sam bila talentovana, bez njegove podrške i finansija ne bih mogla.

Elma je sa ogromnom tugom pričala o suprugu i najtežim danima: 

- Plačem i isplakala sam more suza. Mislim da to svako radi. Lepše je kad se čovek isplače. 2019. godina mi je bila najteža, tada sam imala najteži gubitak. Možda i 2008. i 2009. Neću da se vraćam na te stvari. Ponavljam se, mislim da sam sve rekla. Gubitak supruga je bio moj najveći gubitak i najteži gubitak.

Foto: ATA images

 

Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana, ali i više različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru.

(Alo)

BONUS VIDEO: