Nika Fehmiu završila je međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u NJujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u NJujorku.

S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za "Stori" i dodala:

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju - objasnila je za medije Snežana Bogdanović jednom prilikom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

 

Instagram Nike Fehmiu otkriva mnoge stvari iz njenog privatnog života. Izuzetno je talentovana za umetničku fotografiju, a često na svoj profil kači slike svog dugogodišnjeg dečka, čiji identitet ne otkriva.

Foto: Printskrin Instagram/nikafehmiu

 

 

Nedavno su se zajedno pojavili na venčanju prijatelja, gde je Nika otkrila kako izgleda njen partner. Ako je suditi po njihovim nežnim zagrljajima i zaljubljenim pogledima, reklo bi se da su i sami na korak od velikog dana.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".