Glumica Nataša Ninković udala se sa 25 godina za biznismena Nenada Šarenca, u braku su 26 godina i imaju blizance Matiju i Luku.

Nenad je od nje stariji deset godina, a glumica je u više navrata isticala je da joj je brak pomogao da sazri.

Foto: V. Danilov

 

 

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je glumica svojevremeno domaćim medijima, a za Nenada se udala kada je imala 25 godina.

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - dodala je glumica tada.

Svojevremeno je priznala i da je zbog supruga odbila i čuvenog američkog reditelja Olivera Stouna.

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: "Naravno", priznala je ona svojevremeno za "Blic" i otkrila da je sa mužem doživela "holivudske trenutke".

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: "Nema dalje, nema bolje". Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - ispričala je tada Nataša.

BONUS VIDEO: