Ona je istakla da je Sloba pevao od malih nogu, a onda dodala i da ga je rodila sa veštačkim kukom.

- Kada je bio mali, bio je malo bolešljiv, i morali smo jednom u bolnicu, on kad je progovorio, tako je pevao pesmice... Uzmu ga doktori, sestre, mali DŽej su ga zvali - kaže Draginja i dodaje:

- Bilo je jako teško jer sam ja njega rodila sa veštačkim kukom, operisana sam bila, tako da sam ja nas petoro... Ma sve sam nas, ali bila sam mlada... - kaže pevačeva majka.

Foto: ATA images

 

Draginja je otkrila i jedan detalj koji je do sada bio nepoznat javnosti, a to je da Sloba nije jedinac, već da njegov otac iz prvog braka ima sina i ćerku, koji su pevačevi polubrat i polusestra, a onda istakla i da su svi živeli zajedno i da ih je ona sve odgajila.

- Nije jedinac, iz prvog braka moj muž ima sina i ćerku. To sam ja odhranila, odgajila, poženila, poudavala. Svi su se zajedno držali, ja sam rekla ne dao Bog da se desi, eto muž je preminuo, da se oni moraju držati zajedno, da rođenije nema nego njih dvoje - kaže iskreno Draginja.

Foto: ATA images

 

Ona ističe i da je bila zadužena za vaspitanje dece te je bila upravo ta koja je bila strožija.

- Tata je bilo malo, ja sam bila strožija. Ja sam rekla: "Sine, ja ne mogu da idem nigde, da te pratim u školu i sve, pazi šta radiš". Stvarno, eto išla sam u školu na roditeljske, njegova razredna se zahvalila da je lepo vaspitan, da se vidi to vaspitanje iz kuće - ponosno kaže Draginja za "Blic".

BONUS VIDEO: