Engleska glumica Melani Gidrik obučena u poljsku mlekarku demonstrirala je tokom prenosa "mešanje" mleka, a njena komična tačka čak i voditelja Grejema Nortona nasmejala je do suza.

Ipak, neki misle da je Mel preterala pa su njen "bizarni" izraz lica prokomentarisali na Tviteru.

 

"Šta je bre ovo?", pisalo je ispod jednog od mnogobrojnih tvitova.

Objašnjenje ovog poteza podelila je jedna korisnica Tvitera.

"Za one koji ne znaju o čemu se radi, Mel je polu-Poljakinja i ovo se odnosi na potpuno poremećeni poljski nastup na Euroviziji iz 2014.", napisala je.

Podsetimo, za učešće u ovogodišnjem finalu "Evrovizije" izborili su se predstavnici predstavnici 26 zemalja, po 10 iz dve polufinalne večeri (izabrani su glasovima publike), plus takozvana velika petorka (Velika Britanija, Italija, Francuska, Španija i Nemačka), kao i prošlogodišnji pobednici, Ukrajina.

Osim našeg Luka Bleka, u konkurenciji su i predstavnici Austrije, Portugalije, Švajcarske, Poljske, Francuske, Kipra, Španije, Švedske, Albanije, Italije, Estonije, Finske, Češke, Australije, Belgije, Jermenije, Moldavije, Ukrajine, Norveške, Nemačke, Litvanije, Izraela, Slovenije, Hrvatske i Velike Britanije.

Za razliku od polufinala, pobednika zajedno biraju publika i žiri. Ovogodišnji, 67. po redu "Evrosong" se, zbog bezbednosti, održava u Liverpulu, iako je pobedio ukrajinski "Kaluš orkestra".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".