- Policiji je sinoć oko 20.15 sati prijavljeno da je u mestu Grahovo došlo do požara na teretnom motornom vozilu u vlasništvu ruskog državljanina. Požar je lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Nikšić, a na licu mesta je izvršen uviđaj uz prisustvo veštaka za požare, eksplozije i havarije.

Pripadnici nikšićke policije su u saradnji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću identifikovali izvršioca. Jutros oko 02.00 časa slobode je lišen V.V. (37) iz Kotora zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, kažu iz policije i naglašavaju sa je prilikom hapšenja osumnjičeni pružao "aktivan otpor, gurajući pripadnike policije i pokušavajući da ih spreči u sprovođenju službene radnje, nakon čega su upotrebljena sredstva prinude i lice je lišeno slobode".

- O tome je obavešten državni tužilac koji je naložio da se protiv V.V. u odnosu na navedene radnje podnese i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".