Jedna od velikih zvezda Balkana je srećna što je stvorila veliku porodicu, baš iz razloga što je u detinjstvu bila vrlo usamljena i nije imala braću i sestre. 

- Tata mi je bio načelnik SUP-a i svakih 4-5 godina smo se selili. Ja sam bila jedinica i prvi osećaj koji je vezan za detinjstvo je osećaj usamljenosti. Ja bih plakala kad bi došla u novi grad, taman upoznam sve, drugare, učitelje, komšije, i opet moramo da se selimo. Kad si jedinče, kada si sam, to je neverovatno koliko sam bila usamljena i koliko sam želela da imam mnogo dece, i koliko mi je sada drago što imam tri unučeta – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Bez obzira na to što su se često selili, Neda je imala srećno detinjstvo. To je ovaj put pokazala svojim pratiocima na Instagramu tako što je podelila fotografiju iz detinjstva: 

- PRVOMAJSKI URANAK na Bikavcu brdu pokraj Visegrada. Srećno vreme mog detinjstva, sa mojom mamom Anđom i tatom Dusanom. U lepom starom gradu Višegradu, gde duboka Drina vekovima teče, ostade mi samo tužna uspomena. Srećan vam 1.maj - napisala je Neda.

(Gloria)

BONUS VIDEO: