On se od incidenta nijendom nije oglašavao a ni njegova porodica ne zna gde se nalazi, a ugasio je i profil na Instagramu.

Sve se dogodilo na svadbi gde je Karić bio jedan od zvanica, a Šavija njegova pratilja. Nataša se trenutno nalazi u KC Vojvodine, gde čeka operaciju, dok se Karić nalazi u bekstvu.

Bivši zadrugar se trenutno ne oglašava, a kako se saznaje, on se nalazi kod drugara na Bukulji i sutra planira sam da ode u policiju.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Nataša Šavija je Karića prijavila za prebijanje i povodom ovog nemilog događaja danas se oglasio njegov otac Osman Karić.

- Verujte da nemam nikakve informacije, sem što mogu da pročitam sa portala. Sa Stefanom se nisam čuo, a to me najviše i brine. Saosećam se sa Natašom Šavijom, kao i sa njenim roditeljima. Žao mi je. Sve je moguće dok se ne dokaže suprotno. A da li će završiti u zatvoru, verovatno hoće, ako se dokaže da je kriv. O zakonu ne bih, jer da sam upoznat sa tom materijom, verovatno bih danas imao doplomu Pravnog fakulteta - rekao je Osman za medije.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".