Bivša rijaliti učesnica i starleta Nataša Šavija oglasila se nakon što je otac Stefana Karića, Osman dao izjavu za domaće medije da će se Stefan javiti sutra policiji i sud.

Na pitanje šta misli o Osmanovoj izjavi da će se Stefan javiti tek kad mu se advokat vrati sa odmora Nataša se pita šta će mu advokat ako da sebe smatra za je čist.

- A šta će mu advokat, ako on smatra za sebe da je čist? Ja nisam imala advokata kada sam davala izjave - rekla nam je Šavija.

- Trebaju mu neke konstultacije kako da se izvuče? Ili čeka da ga prođu tragovi na šakama po kojima može da se utvrdi? - upitala nas je Nataša.

Na pitanje da li je Stefan to veče bio mnogo pijan, ona kaže da mu nije radila alko test, ali i dodaje da se postavlja pitanje što se nije odmah prijavio policiji.

- Po portalima je izlazilo da nije vadio čašu iz ruke, da je viski krenuo da sipa u čorbu, možda čeka da se sve to izvetri? Ja ne mogu da tvrdim koliko je bio pijan, nisam mu radila alko test, ali postavlja se pitanja zašto se odmah nije javio da da izjavu - završila je Šavija za "Espreso".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".