On na svom Instagram profilu redovno deli ono što je naučio tokom odlazaka u crkvu, razgovora sa sveštenim licima. Tako je ovaj put ostavio oproštaj ubici svog dede. 

-Jednom pričajući sa divnim Vladikom, neću spomenuti ime bez zatraženog blagoslova, o vekovnom stradanju našeg naroda, rekoh ponešen mišlju budućeg veka i večnošću, zašto mi Srbi kao Hrišćani tugujemo kada stradanjem i patnjom idemo direktno u Carstvo nebesko…Na te moje reči Vladika sa ljubavlju odgovara: "Pa ne valja sine, zbog tih što nas gone i ubijaju, oni će u pakao"
U tom trenutku u meni se otvoriše horizonti Hristovih reči i to na samom delu… "LJubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji vas mrze i molite se za one koji vas vređaju i gone…"- napisao je i dodao:

 

 

- Želim da vam se ispovedim ovde, ne zbog toga da biste pričali dobro ili loše o meni, već da bi i ljudi koji su doživeli slične tragedije širom ovog Balkana, možda pogledali širu sliku i pokušali da pođu putem koji preobražava sve, sebe i druge! Putem koji menja život iz korena i donosi svima samo dobro!!!

Ja se molim za mučitelja i ubicu moga dede Drage, koji je stradao 1995. godine u Bosanskom Petrovcu…

I oprostio sam mu… i ako je živ, voleo bih, da se pokaje…

Jer znam, da to i moj deda želi. - glasi objava popularnog pevača

BONUS VIDEO: