Posle pojavljivanja u pomenutom takmičenju, Sarina popularnost je počela da raste. Ona je u vezi sa plesačem Žigom Solarem, pa često putuje u Sloveniju gde živi njen izabranik. Sada su komšije iznele svoje mišljenje o mladoj zvezdi:  

– Sara je divna, jako ljubazna, iako je uvek u nekoj žurbi, stalno negde zuji, kao i svi mladi, svaki put se javi, naravno sa osmehom na licu. Pitamo je nekada u prolazu o nekim aktuelnostima na estradi, na šta nam uvek šaljivo odgovori – izjavila je jedna starija gospođa i dodala:

– Zbog toga se nisam iznenadila kada sam je srela u autobusu. Nije dozvolila da je popularnost poljulja.

Vrlo često je vide u šetnji sa njenim ljubimcem: 

– Sara ima najslađu kucu u kraju. Poznato je da je jako vezana za njega. Svakodnevne šetnje su nezaobilazne, a kada ona nije u Srbiji, čuvaju ga njeni roditelji – ispričala je mlada devojka:

– Obožavam njenu muziku, volim sa njom da podelim utiske kada objavi novu pesmu. Mnogim mojim drugovima deluje umišljeno, ali ih ja ubeđujem da nije takva.

Sara je poznata po tome da vodi računa o sebi i aktivna je u teretani:

– Vodi računa o sebi i to se primeti. Kada joj u ruci nije povodac, onda je torba za trening. Drugarica ide u istu teretanu sa njom i kaže da stvarno vredno radi. Uglavnom se ljudi slikaju za Instagram – rekao je jedan mladić.

Komšije su bile u prilici da vide i Žigu:

– Uvek nasmejan mladić, prosto da ne poveruješ! Baš su lep par, idu jedno uz drugo. Čujemo nekada u prolazu kako priča na našem jeziku, Sara ga uči, pa nam bude simpatično. Javlja nam se sa "Dobar dan" i to je mnogo lepo. Trudi se da se uklopi – rekla je jedna baka.

(Blic)

BONUS VIDEO: