Jezivi CCTV snimci pokazuju kako je Luz u ranim jutarnjim satima u petak u Pedro Huan Kabaljeru u Paragvaju odveo dečko njene majke Aurelije Salinas (42), pre nego što je silovana i ubijena. Nešto više od 24 sata kasnije, užasnute komšije pronašle su Luzino okrvavljeno telo unutar napuštene kuće.

Luz, koju su često viđali kako nosi plavu haljinu sa Frozen likovima, majka je izdala za 30 komada krek kokaina. Srceparajući snimak CCTV-a prikazuje Luz kako pokušava da pobegne iz kandži maminog dečka dok je on nosi iz njenog doma. Dok se kreće niz blatnjavu stazu, diler nosi Luz u jednoj ruci i čini se da je šamara kako bi prestala da se migolji.

Komšije zapalile kuću u kojoj je nađeno telo

Diler, čije ime nije poznato, silovao je i ubio trogodišnjakinju, koja još nije krenula u školu. Prvi izveštaji sugerišu da se ugušila. NJen sićušni leš otkriven je umotan u košulju na vrhu kreveta u napuštenoj kući. Besni meštani su navodno pokušali da linčuju majku kada je hapšena nakon što je navodno policiji priznala svoju umešanost u ubistvo svoje ćerke. NJen dečko je kasnije priznao ubistvo, prenose lokalni mediji.

Majka je prvo rekla policiji da je Luz nestala dok je spavala, ali je na kraju priznala da je prodala ćerku za drogu nakon što je policija otkrila snimak CCTV-a. I ona i njen dečko su uhapšeni, zajedno sa 17-godišnjakom koji je takođe navodno umešan. Prema navodima policije, majka je bila pod uticajem droge.

Više od 300 meštana prisustvovalo je Luzinoj sahrani, a neke komšije su kasnije zapalile kuću u kojoj je pronađeno njeno telo. Istražitelji su rekli da porodica ima "istoriju tragedija", a majka devojčice ima još sedmoro dece, uključujući 12-godišnju devojčicu koja je navodno seksualno zlostavljana od strane 30-godišnjeg muškarca. Oba slučaja su trenutno pod istragom.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".