Kada bude došlo vreme Anastasija će odabrati venčanicu za svoj najvažniji dan u životu. Za sada još uvek nema reči o venčanju, ali par uživa u prvim čarima blagoslovenog stanja. 

Cecina naslednica je jednom prilikom otkrila ko će biti njena kuma na venčanju: 

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

 Tara Milutinović nedavno se po prvi put pojavila na filmskom platnu. Interesantan je podatak da je mlada glumica unuka čuvenog fudbalera Velibora Bore Milutinovića i da je uspešno završila dva fakulteta. 

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, ali shvatila je da je gluma njena prava ljubav, pa je završila i Fakultet savremene umetnosti. 

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - izjavila je jednom prilikom mlada glumica.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - dodala je Tara. 

BONUS VIDEO: