Iako poznatu voditeljku godinama gledamo preko malih ekrana o njenom privatnom životu se vrlo malo zna.

Međutim, po neki detalj može se doznati putem društvenih mreža, posebno Instagrama gde je i te kako aktivna. Sin i muž Milice Nedić njen su centar sveta, a malo ko zna ko su i kako oni izgledaju.

Milica uživa u skladnom braku sa kolegom koji je u novinarskim krugovima veoma cenjen. Reč je o Milanu Nediću dugogodišnjem direktoru Radio Beograda sa kojim je iz velike ljubavi dobila sina Nikolu.

Sa sinom Nikolom, kako kaže ima prijateljski odnos i nije previše stroga, pa se njihova porodična harmonija zasniva na uzajamnom poverenju i zajedničkom rešavanju problema.

- Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red - sa osmehom priča ona i priznaje da obožava njihove zajedničke šetnje, odlazak u pozorište, a sin i muž MIlice Nedić njoj su takođe najbolje društvo za vikende provedene u Grockoj gde imaju porodičnu kuću.

- Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu - kaže voditeljka i urednica, a prenosi "Story".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".