Sekino mišljenje o Karleuši se promenilo toliko da ni sama Jelena nije mogla da veruje šta je o njoj rekla Aleksićeva.

Tako je sada u intervjuu hrvatskim medijima, Seka ispričala šta zaista misli o Jeleni, te je istakla da je ona izuzetno dobar čovek, što je danas retka osobina.

- Imam sjajno mišljenje o Jeleni. Sve najbolje. Mislim da je ona izuzetno dobar čovek i da je to pokazala do sada kroz mnogo situacija. Imali smo prilike da vidimo neke koleginice koje su njoj bilo šta zamerile i kada su nešto ružno rekle o njoj, ona je to uvek opraštala i uvek pomagala. Nekako je nažalost, od svih njih kojima je pomagala, opet dobila neki nož u leđa. Grubo je tako reći, ali nije dobila dobar kambek. Mislim da je ona prava lavica - rekla je Seka.

Foto: K1 printskrin

 

Seka je zatim otkrila da smatra da je Jelena prava lavica, u skladu sa svojim horoskopskim znakom.

- Znam i da je lav u horoskopu, a oko sebe imam nekoliko lavova i znam kako to izgleda kod lavova. Jelena je izuzetno borbena i mislim da je jako iskrena, što je danas, nažalost, jako teško kod ljudi. Ona je iskrena i dobar čovek - pohvalila je Aleksićeva svoju koleginicu u hrvatskim medijima, te je očigledno da se Sekino mišljenje o Karleuši potpuno promenilo.

Podsetimo, pevačice i koleginice nedavno su zakopale "ratne sekire". Jelena je na svom Instagramu objavila stori na kojem je pokazala gomilu poklona i to upravo od Seke, zbog čega joj se i javno zahvalila. Seka je tada progovorila o pomirenju sa Jelenom i istakla da je bitno da je čovek svestan samog čina praštanja i da je divna stvar kad se izglade odnosi koji duže vreme nisu bili onakvi kakvi bi trebalo da budu. Prema pisanju medija, ove Sekine reči jako su dirnule i čak rasplakale Karleušu.

BONUS VIDEO: