Talentovani Stefan Ilić, violinista, gitarista i pevač koji je postao prepoznatljiv još kao član Orkestra Aleksandra Sofronijevića izgovorio je danas sudbonosno „da“ oženivši se sa svojom izabranicom Milicom, a mlada je imala olakšavajuću okolnost jer nije morala da odluči da li će da uzme muževljevo prezime.

Mladino devojačko prezime takođe je Ilić, što je inspirisalo mladence da u tom duhu ispišu stihove na pozivnici za venčanje koje je održano danas u Svilajncu.

- Da l’ je Ilić il’ je Ilić, kad pročitaš sve ti jedno. Al’ mlada je odlučila da joj bude izvanredno – deo je stihova sa pozivnice za Milicino i Stefanovo venčanje.

 

 

Mlada se ipak do poslednjeg trenutka premišljala da li da duplira svoje prezime, odnosno doda Ilić na Ilić, a to je bila i tema devojačke večeri, što je ovekovečila fotografijama na Instagramu.

Ova šaljiva „emotivna zavrzlama“ i ne čudi od od danas porodice ovog talentovanog i svestranog muzičara, prvenstveno violiniste i pevača, ali i kompozitora koji nas je u poslednjih nekoliko godina više puta oduševio uspevši da prenese iskrenu emociju i umetnost na koju bi, kako kažu njegovi fanovi, i slavuju zaćutali.

 

 

BONUS VIDEO: