- Ekstradicioni pritvor po ovom rešenju može trajati najduže šest meseci od dana hapšenja 14. marta ove godine ili do nove odluke Suda - navodi se u saopštenju suda BiH.

Azru Šabanović (22) iz Brčkog, podsetimo, potražuje Srbija zbog sumnje u umešanost u ubistvo Ranka Radoševića Eskobara 9. marta u Beogradu.

Osim o Azrinoj, ovih dana se odlučuje i o sudbini njenog dečka, navijača Partizana iz Brčkog Marka Pjanovića. Odluka o njegovom izručenju ili određivanju ekstradicionog pritvora trebalo bi da bude donesena do 23. aprila ove godine.

Foto: Društvene mreže

 

Radošreić je, da podsetimo, ubijen 9. marta kada su dvojica maskiranih egzekutora, osumnjičeni Stefan Z. iz Lebana i Luka V. iz Kraljeva, ušla u kafić koji je bio u sklopu pumpe i ispalili kišu metaka na Radoševića.

Foto: MUP RS

 

- Nakon rafalne paljbe oni su pobegli, a ubrzo su uhapšeni u štek-stanu na Novom Beogradu, gde je s njima bila i tinejdžerka (17) koja je, takođe, lišena slobode zbog sumnje da je pružala logistiku grupi. U sve su bili umešani i Azra i Pjanović koji su odmah poibegli za BiH - podseća izvor Kurira.

Foto: Printskrin, Novosti, Profimedia

 

Foto: Privatna arhiva

 

Azrin advokat Damir Kočo zatražila je danas da se Šabanović, umesto pritvora, odrede mere zabrane.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE KAKO 600 POLICAJACA HAPSI KRIMINALCE Upali u više od 80 stanova

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".