Glumicu Paulinu Manov u poslednje vreme videli smo u "Kalkanskim krugovima", "Kamiondžijama", filmu 2Toma", ali u istoimenoj seriji koja je posvećena Tomi Zdravkoviću. 

Glumica je otkrila ko je Magdalena iz "Kalkanskih krugova": 


- Magdalena je neko o kome se govori u prvoj sezoni a u drugoj dolazi iz Australije, po nešto što je njoj najdragocenije, sa idejom da se za to bori. U novim epizodama gledaćemo njenu borbu koja će doneti razne turbulencije kod drugih likova.

Treći put sarađujete sa LJiljanom Stjepanović koja vam ponovo igra majku...

Ona ima potovo priliku da sarađuje sa glumicom LJiljanom Stjepanović: 

- Sa LJiljanom sam prvi put igrala još kao mlada glumica, pre 26 godina, u mjuziklu "Violinista na krovu" u Pozorištu na Terazijama. Onda pre četiri godine u seriji "Nek ide život" i sada u "Kalkanskim krugovima". Za to vreme mnogo sam života obrnula. Čovek svakih sedam godina menja sve ćelije u organizmu a od 1997. godine do danas, više puta je bilo po sedam godina, pa sam se promenila -izjavila je i dodala: 

-Ovo je jedno od retkih dramskih štiva koje se bavi time kod nas, pogotovu kao TV serija. Mislim da je zato veoma gledana pa je samim tim i izuzetno zadovoljstvo prilključiti se jednom takvom žanru koji maltene i ne postoji kod nas. Očekujem da će nas u narednoj sezoni tek dočekati razna iznenađenja.

Foto: V. Danilov

 

Paulina se osvrnula i na seriju "Toma" i ulogu LJiljane koju tumači: 

-Zaista ne znam kako su to autori osmislili. Što se tiče moje uloge, mi smo odmah sve snimili i to je uglavnom prikazano u filmu. U seriji će možda biti još nekoliko neemitovanih scena koji će malo bolje prikazati njen lik i njen odnos sa Tomom i suprugom.

Lepa glumica je na početku karijere bila posvećena pozorištu, a sada je odlučila da se posveti filmu: 

- Kao što se smenjuju faze radosti i tuge, tako se smenjuju faze i kada radite i ne radite ili kada ste posvećeni nekim aspektima života. Nekada je to posao, nekada je to porodica ali i neke stvari koje nisu prijatne. Samo treba sa mirom dočekati bolje faze živote.

Foto: A. Kujučev

 

(Blic)

BONUS VIDEO: