Vesni Zmijanac su umesto jednog ugradili tri bajpasa, pa je radi bržeg oporavka odlučila da se preseli na Bukulju:

- Vesna je po napuštanju Kliničkog centra najpre bila u svom stanu u centru prestonice, ali kako joj je zbog krhkog i operisanog srca bio neophodan kiseonik, boravak u prirodi i mir, ona je odlučila da spakuje kofere i preseli se na Bukulju, u svoju oazu - ispričao je izvor za Alo.

Pevačici pored unuka i ćerke Nikolije društvo pravi i kućna pomoćnica koja radi godinama kod nje: 

- Kada je shvatila da život mora da promeni iz korena, kao i navike, prešla je na makrobiotičku ishranu i sada vodi računa o svakoj unetoj kaloriji. Jede dosta voća i povrća i pije nekoliko litara vode dnevno. Kada je sunčano, pevalica boravi u dvorištu velelepne vile na Bukulji, a neretko i kuva napolju - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo!

"Kod mame uvek ovako"- otkrila je delić sa Bukulje na svom profilu Vesnina ćerka Nikolija i obradovala majčine pratioce. 

Pevačica je često govorila kako je boravak u prirodi ispunjava i da obožava da tamo sprema hranu: 

Foto: Printskrin/ Instagram/nikolijaofficial

 

- Moja porodica stalno dolazi na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka - ispričala je jednom prilikom Vesna, i dodala da se njene unuke posebno raduju bakinoj kuhinji.

BONUS VIDEO: