Na jedan od najvećih hriščanskih praznika u emisiji "Sa zvezdama na ti" kod autora i voditelja Dušana Cakića, Slađa je istakla da a najviše provodi vreme kod kuće sa svojoj porodicom, jer kada su praznici, zna da neće raditi.

Foto: V. Danilov

 

- Sve smo obavile. Ne preterujem ni u čemu, jer mi najžalije kada se hrana baca i gledam da to ne bude praviše. Jer znate kako za ovaj praznik ide - idete, nosite dobijete i stalno se vrti po kući i bude svega. Moja baka je umela da ofarba stotine jaja, tako je i sada - ona se trudi da nam ofarba na stotine jaja. Generalno sve četiri smo uključene - uvek je sreća prisutna. Ima tu raznih tehnika, ja najviše volim lukovinu, crvena tradicionalna boja je obavezna, ali i dekupaž sa salvetama. Moja jaja nikada nisu pobednik ni za jedan Uskrs, ali svoje gubitničko jaje obavezno pojedem. Učestvujem u pripremanju praznične trpeze, to je obavezno, ali uvek se i otvori i jedna rakija da se zalije - rekla je Slađa

Foto: V. Danilov

 

O svemu tome i o mnogim drugim stvarima govorila je kao gošća uskršnje emisije "Sa zvezdama na ti".

Foto: V. Danilov

 

U nastavku, u videu ispod, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte šta je još rekla popularna pevačica.