Voditelj Ognjen Amidžić (47) nakon razvoda od Danijele Dimitrovske potvrdio je vezu sa koleginicom Minom Naumović, koja je skoro dvadeset godina mlađa od njega.

Ognjen je sada uplovio u romantičan odnos sa Minom Naumović, koja vodi segment "Pazi, Mina" u njegovoj emisiji, a komentari na mrežama na ovu temu ne prestaju da se nižu.

 

 

Naime, Ognjenova bivša žena Danijela Dimitrovska je veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom je napravila pravu buru.

Ona je na svom TikTok nalogu objavila snimak koji je nastao pre izlaska, a Danijela je tom prilikom pokazala stajling, a kada je podigla nogu svima je zastao dah.

 

 

Danijela je na sebi imala haljinu zlatne boje koja je bila cela u šljokicama i imala je prorez na stomaku, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali:

"Ognjen je izgubio boginju", "prelepa si", "božanstveno izgledaš", "wow, prezgodna i prelepa", samo su neki od komentara.

 

 

Podsetimo, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić prošle godine stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina. Nekadašnji partneri dobili su iz braka sina Mateju, zbog kojeg su nakon razilaženja ostali u korektnim odnosima.

BONUS VIDEO: