Popularnost je stekla pod svojim pseudonimom Dara Bubamara, ali pravo ime joj je Radojka Adžić. Nadimak je dobila kada se priključila bendu "Dara Bubamara i Show Band", muškom sastavu kojem je bila potrebna pevačica. Danas je svi znaju upravo pod ovim nadimkom.

Zapravo ovaj sastav je činila i maskota u obliku Bubamare koju su nosila na svaki nastup, pevačica je tada bila prilično mlada- dete.

Dara potiče iz radničke porodice, ali njeni roditelji su prepoznali talenat ćerke i trudili se da joj obezbede sve što je potrebno kako bi uspela. Jednom prilikom je izjavila da je sa majkom išla da šije haljine kako bih imala šta da obuče za prve nastupe, nisu imali mogućnosti da ih kupe.

Foto: Arhiv Novosti

 

Nacionalnu popularnost stekla je zahvaljujući pesmi "Košava sa Dunava", pre toga je učestvovala na brojnim festivalima "Zmajevi dečije igre", "Najlepši glas Jugoslavije", gde je osvojila prvo mesto, ali i na mnogim drugim takmičenjima.

Foto: Jutjub printskrin/GLAMUR

 

Pevačica danas izgleda potpuno drugačije. Nakon estetskih korekcija, ona sada uživa u luksuzu, skupim destinacijama, i brzim automobilima. Često intrigira javnost svojim postupcima, ali jedno je sigurno, muziku koju stvara svi vole.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".