Tara, koja je u poodmakloj trudnoći, uskoro će roditi devojčicu, a sada je zabrinula sve najnovijom objavom. 

Simova je, naime, na Instagramu podelila stori iz Klinke za ginekologiju i akušerstvo (GAK) u Nišu, dok je za ruku drži njeni izabranik.

Pre odlaska u bolnicu, Simova je svoje pratioce na Instagramu pitala da joj preporuče privatnu kliniku u Nišu i okolini koja ima dnevno i noćno zbrinjavanje. 

Foto: Instagram printskrin/tarasimov

 

Inače, Tara je nedavno zabinula mnoge kada je otkrila da se suočava sa kamenom u bubregu tokom trudnoće, pa je iskoristila priliku da pratioce pita za savete i iskustva.

- Kamen i pesak u bubregu tokom trudnoće, iskustva? Umreću - napisala je Tara Simov.

Podsetimo, Tara je krajem prošle godine pokazala svog izabranika, a vest da je trudna podelila je krajem januara ove godine.

Ona je podelila fotografiju sa svojim partnerom uz slike ultrazvuka njihove bebe.

- Postajemo roditelji. Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla... Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! - otkrila je Simova uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim stomakom.

Taru Simov je javnost upoznala tokom učešća u "Zadruzi", a bila je i u centru skandala zbog veze sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša koji se zbog nje i razveo od supruge Ivane Aleksić.

 

BONUS VIDEO:

NOVA SAM: Katarina Živković o profilu na TikToku i o fotošopu i filterima na društvenim mrežama

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".