U incidentu je učestvovalo 20 osoba, dvojica muškaraca zadobila su teške telesne povrede, dok je jedan mladić prošao sa lakšim povredama. Prema nezvaničnim informacijama, do obračuna je došlo zbog pevačice.

Sukob se dogodio u ranim jutarnjim časovima, S. D. (33) i V. Đ. (41) teže su povređeni kada je došlo do obračuna gostiju. Tom prilikom S. D. (33) uboden je nožem u grudi, dok je V. Đ. (41) prošao sa prelomom lobanje.

- To je jedina kafana u gradu, koja radi dok ima gostiju. Tuče su ovde učestale. Verovatno su se gosti sukobili zbog pevačice, čiji je momak takođe u tom trenutku bio u kafani - rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Na teren su juče izašle interventne patrole policijske ispostave u Borči, koje su vrlo brzo uspele da lociraju i uhapse dvojicu muškaraca koji su naneli teške telesna povrede S. D. (33) i V. Đ. (41). Tokom pretresa kod njih je pronađen i nož sa tragovima krvi.

Oni su u pritvoru i određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Kako je rekao naš izvor, njima će na teret biti stavljeno učestvovanje u tuči i nanošenje teških telesnih povreda. Policija je juče ujutru, posle incidenta, privela i pevačicu, ali je ona puštena nakon što je dala izjavu.

Česti obračuni

U ovom ugostiteljskom objektu u blizini Zrenjaninskog puta, kako kažu građani koji žive u blizini, obračuni su česta slika. To je jedan od retkih objekata u gradu koji radi skoro cele noći, tačnije dok ne isprate poslednjeg gosta.

- Ta kafana je na lošem glasu, čuo sam od nekoliko ljudi da su tamo obračuni česti. Iskreno nisam imao želju da ulazim, i da gledam da li će me neko napasti ili izbosti nožem - rekao je jedan žitelj Borče.

BONUS VIDEO:

JEZIVA TUČA "DELIJA" I "GROBARA" NA NOVOM BEOGRADU: Napadnuti dok su igrali košarku

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".