Mia Borisavljević i njen dugogodišnji izabranik Bojan Grujić uživaju u skladnoj ljubavi više od jedne decenije, a sada su otkrili detalje svog odnosa.

- Niko ko je nama blizak i ko nas poznaje ne bi mogao da kaže da kod nas ima ljubomore. Da mi je svejedno gde je i šta je, to sigurno nije, ali sa druge strane kada bi naš odnos bio takav da jedno drugom pričinjavamo svakodnevno to zadovoljstvo i da se brinemo na tu temu, odavno mi ne bismo više bili zajedno. Nama život nije dosadan, čak naprotiv, mnogo su nam ozbiljne obaveze da bi mi jedno drugo maltretirali sa takvim stvarima - objasnila je pevačica, a potom dodala:

Foto: ATA images

 

- Daleko od toga da me ne zanima šta radi i da mi je svejedno sa kim je, ali i daleko od toga da mi Bojan daje povoda da ja budem ljubomorna.

Istog stava bio je i njen suprug, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ koji tvrdi da je u svoju suprugu apsolutno siguran.

Foto: Petar Milošević

 

- Stvarno nema ljubomore, nisam neko ko je takav. Imponuje mi i drago mi je da imam takvu ženu pored sebe - ponosno je istakao pevač za Grand.

BONUS VIDEO: