U noći za na nama odigrana je prijateljska utakmica Argentine i Paname, a svet je obišla prelepa slika sa krcatog "Monumentala".

Oko 90.000 navijača pevalo je poznatu pesmu "Mućaćos" kao himnu pred početak same utakmice, dok su igrači i stručni štab "gaučosa" sve to ispratili sa suzama u očima. 

Protekla noć u Argentini bila je noć suza i ponosa, i definitivno nešto što se ne viđa svaki dan u fudbalu. Argentinci su još jednom pokazali svoju strast, kao i činjenicu da žive za fudbal. Na tribinama je bilo ljudi svih uzrasta i svi su jednoglasno pevali tokom celog meča. 

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

Treba reći i da su najveće ovacije pred početak meča dobili dvojica heroja nacije - Lionel Mesi i Anhel di Marija, a slavlje nije moglo da prođe bez pirotehnike.

Uživajte u kadrovima koji slede:

 

 

Rezultat ove utakmice bio je u drugom planu, ali treba reći da su "gaučosi" uspeli da savladaju Panamu rezultatom 2:0. Iako su Argentinci bili dominantniji i bolji tim tokom cele utakmice, prvi gol viđen je tek u 78. minutu, a strelac je bio Tijago Almada. Konačan rezultat postavio je Lionel Mesi minut pre isteka regularnih 90 minuta.

Foto: Tanjug/AP

 

BONUS VIDEO: 

PIKSI IZAŠAO PRVI I SAČEKAO IGRAČE: Snimci sa jutarnjeg treninga reprezentacije

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".