Glumac Svetozar Cvetković i glumica Jelena Đokić razveli su se prošle godine, a o njihovom krahu braka se danima pričalo.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/V. Danilov

 

 

Glumac je sada u podkastu progovorio o sceni intimnog odnosa koju je snimao sa 20 godina starijom koleginicom, a svojevremeno je govorio o intimnom činu koji je imala njegova bivša žena Jelena u seriji “Crna svadba”.

Svetozar je tada prokomentarisao te scene i istakao da je sreća što nije bio tu kada se serija emitovala.

– Pa bila je neka srećna okolnost da ja nisam bio tu kada se serija emitovala. Gledao sam kasnije, pa nismo toliko pričali o tome. To je nešto za šta su se ljudi najviše interesovali. Nešto što je postiglo najveću pažnju kod nas. Imao sam sreću jer sam radio debitantski film Nemanje Ćipranića, da taj njegov scenario prvi pročitam i da ga odnesem na mesto odakle sam pretpostavio da bi ta serija mogla da krene. To se tako ispostavilo. Zadovoljan sam kad sam pogledao kako je sve to ispalo – rekao je on za Blic.

Foto: D. Milovanović

 

 

Podsetimo, on je u podkastu otkrio da će itimnu scenu sa koleginicom pamtiti po tome šta mu je reditelj šapnuo na uvo i nezgodi koja mu se desila nakon iste scene.

- Kako god da okrenemo, ja ležim go među njenim nogama. Kaže, snimamo. Kadar stave, klapu. "Čekajte, stanite!", kaže Makavejev, oni sklone klapu, on dođe i šapne mi nešto na uvo. Od tog momenta nisam znao kako se zovem. Šapnuo mi je, ako ti da ti je opali. Ona me pita šta ti je rekao, ja joj kažem nešto mnogo lepo o tebi. I mi sanimimo tu scenu. Dok smo snimali tu scenu, ja odjednom osetim, jedan čudan osećaj u glavi. Kao kad progutaš nešto, pa ti zastane u grlu. Tako mi je zastalo usred glave. Završimo snimanje. Ja dođem kod Bojane i kažem joj da mi se nešto desilo. Kad protresem glavu, nešto mi je zvonilo. Pogledaju me i kažu upao ti je kukuruz u uvo - ispričao je Svetozar Cvetković u podkastu "Agelast".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&