Roditelji Anđele Đuričić su navodno nakon njenog priznanja da ju je Zvezdan Slavnić udario, podneli krivičnu prijavu protiv njega.

Anđela Đuričić je podsetimo pred kamerama priznala da ju je udario Zvezdan Slavnić kada se požalila najboljem drugu Mikici Bojaniću, zbog čega je njena porodica iz Crne Gore odlučila da reaguje.

 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne veruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vreme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao. Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže celu istinu, konačno će red i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u "Zadruzi 6", ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega - priča izvor za Republiku i nastavlja:

 

 

- Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan preti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to pre neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne sme sada da ga ostavi. Kada je ovo video njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podneo krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. "Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu ćerku, obrukao je i pečatirao kao devojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja" .

 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Anđelina mama je u lošem stanju od kad je videla tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da reši sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da deluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata "Zadruge" da privede Zvezdana. Veliša je svestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznela, a u vezi sa su svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivničnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u "Zadruzi".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&