Pevačica Maja Nikolić je žestoko oplela po RTS-u i muzičaru iz Čačka, koji će pesmom "Samo mi se spava" predstavljati Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju u Liverpulu.

Foto: V. Danilov

 

 

- "Luk 'Crnaković', poznatiji kao Luk Blek, sestrić je prošlogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, Konstrakte. Ona mu je i dala ideju za pesmu kada joj se na jednom sastanku požalio kako mu se stalno spava. Posle svega nekoliko minuta, Konstrakta mu je dala papir na kome je bio napisan tekst pesme "Samo mi se spava". Ona je refren za pesmu smislila za samo tri minuta, dok su njih dvoje sedeli u kafiću i pili kafu. Dala mu je i ideju da u tekst doda i deo na engleskom. Luk ju je odmah poslušao, a ostalo je istorija - piše u video-snimku na Majinom Instagramu, koji je podelila sa Tik toka.

 

 

Nikolićeva, koja je nekoliko puta učestvovala na izboru za domaćeg predstavnika na Evroviziji, kaže da RTS bira žiri kojim zatim diriguje!

- Konstrakta je samo prepustila tron Luku! Žiri je bio namešten i veoma smešan! I da njih dvoje nisu rod, ostajem pri stavu da je žiri bez veze. Dokle god RTS daje nekompetentnim ljudima da biraju predstavnika, u Srbiji nikada neće pobediti pevač koji je miljenik publike. To nije pošteno! Treba da se cene glasovi publike jer je ona najmerodavnija, a ne da Javni servis postavlja žiri u svoju korist - smatra Maja i dodaje da se čelnicima Javnog servisa ne dopada to što otvoreno govori o problemima na takmičenju:

- Zabranjena sam na RTS-u jer hrabro, iskreno i otvoreno iznosim svoje stavove. Dvadeset godina me nisu pozvali ni u jednu emisiju.

Foto: D. Cakić/ATA images

 

 

- NJegovo šaputanje je apsolutno nerazumljivo! "Spavala" sam tokom njegovog nastupa. Nadam se da Luk neće obrukati Srbiju, jer ima zanimljivu koreografiju, iako je mračna, sa đavolima, repovima i iluminatskim porukama. Jedino mi se dopada produkcija pesme. Bez obzira na sve to, kao veliki patriota, želim mu sreću. Uvek navijam za Srbiju!

Maja Nikolić kaže da je veći deo stručnog žirija u finalu festivala Pesme za Evroviziju bio nestručan.

- Lena Kovačević je tanka džez pevačica, bez nagrada i iskustva. Nevena Božović je mlada i tek treba da se dokaže, a pritom je učestvovala na Evroviziji i loše se plasirala. A Cobi, ko je je*eno Cobi?! Samo Saša Lokner ima kredibilitet i iskustvo da bude u žiriju - smatra ona.

S druge strane, Konstrakta tvrdi da nije u srodstvu sa Lukom i da je laž kako je iskoristila svoj uticaj da bi on pobedio.

Foto: ATA images

 

 

- Nisam Lukova tetka, niti sam mu pisala pesmu, ali svako ima pravo da piše i govori šta želi. Taman posla da je zahvaljujući meni pobedio! Istina je samo da mu je jedan član mog tima pomogao da što bolje osmisli nastup i poboljša pevanje - kaže Konstrakta i dodaje da bi svi trebalo da ga podržimo:

- Nezahvalno je da prognoziram da li će pobediti na Evroviziji. Treba što bolje da se pripremi, a ostalo je na publici i žiriju. Na ljudima je da ga podrže, kao što su i mene prošle godine.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&