Pevačica je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" priznala da je koristila lek za smirenje ksanks, pošto je imala nesanice. Razlog za to je bila ljubav koju je osećala prema jednom muškarcu: 

- Šta je vama tada značio Ksanaks?- upitala je pevačicu Slavica:

- San. Ja nisam mogla da spavam zato što sam ja bila tada u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugoga- iskreno je odgovorila Manojlovićeva koja ipak nije želela da prizna ko je muškarac u kojeg se zaljubila, a ko je osoba s kojom je bila u vezi.

Rada je napravila životne promene, prekinula je saradnju sa menadžerom, pa je na njegovom mestu zaposlila sestru. Sada je progovorila o kupovini stana: 

- Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ - iskrena je bila Manojlovićeva.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".