Katarina je poznata po tome što napravi dobru atmosferu na svojim nastupima. Ona dosta radi, pa tako nekad nema ni dovoljno vremena za kvalitetan san, pa zbog toga naruši zdravlje.  

Muzička zvezda je gostovala u "Sceniranju" na Kurir televiziji  u kojoj je otkrila koji je bio najteži period u njenom životu: 

- To je bilo posle "Farme", izbacila sam pesmu "Lutka" koja je ubrzo oborila pojedine rekorde i postala veliki hit. Tada sam radila sedam dana nedeljno i preforisarala sam se, nisam dovoljno spavala i nisam se čuvala. Dobila sam polipe na glasnim žicama. Morala sam da ih operišem, nije moglo da prođe jednostavnije. Posle toga, devet meseci mi je trajao oporavak i nisam imala glas - započela je Grujić, pa nastavila:

- To je zaista bio najgori period, jer se svima glas vraća posle mesec dana, a meni nije. Devet meseci nisam imala glas, doktori su sve zakačili, a ja sam poštovala sve što su mi rekli. Loš je osećaj kada nemaš nešto što ceo život voliš, što je ljubav najveća, pa čak i za normalan život, nisam mogla ni da pričam, a kamoli da pevam.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".