Iza Željka Šašića stoji karijera za svaku pohvalu, brojni hitovi koji se i danas pevaju, ali pevača život nije nimalo mazio. On je o svom životu govorio za "Super TV".

- Sigurno sam puno puta pogrešio u životu, ne samo u karijeri, vreme negde pokaže da li je moglo bolje. Suđeno je da se tako desi. Treba koračati kroz život hrabro, ići do kraja i biti pozitivan. Imao sam i te kako negativne faze, i one su proistekle možda iz grešaka. Nije na odmet porazgovarati sa stručnim licem ili duhovnikom, otvoren razgovor sa prijateljem, pomaže, prija srcu, duši, telu, glavi – iskren je Željko. 

Foto: ATA images

 

Šašić je otkrio i da je bio i na psihoterapijama: 

– Bio sam kako nisam, i bilo mi je divno, nisam ni znao koliko je to lepo, milina. I kad ti nije ništa treba da odeš, a kamoli kada imaš probleme. Kada te boli, znaš šta ti je, to je druga bol.

Danas nemamo priliku da Željka vidimo tako često, pa je otkrio da li i dalje nastupa: 

– Nastupam, hvala Bogu. Nisam se povukao. Možda sam neke stvari prevazišao, kao što su društvene mreže mene prevazišle. Nisam srastao sa telefonom za razliku od mlađih generacija, kojima je to maltene deo tela. Čak više, telefoni me nerviraju, vratio bih se u vreme fiksnih telefona i pisama. Stalno traže punjače, ispraznila im se baterija, robija ili što bi mi Zemunci rekli venčanica – našalio se Šašić, te je dodao:

– Namestio sam sebi da zadajem obaveze koje mogu i fizički i psihički da ispoštujem. Dese mi se ponude, koje što bi neki rekli, ne smem da odbijem, ali kažem da nemam snage, pući ću negde, obrukaću se, a to ne želim. Kada sam izašao, bio sam u velikoj mašini, meni to nije prijalo, bez obzira što sam bio klinac.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".