Majin favorit bio je Princ od Vranje, Stefan Zdravković koji je osvojio najveći broj glasova publike. Pevačica je Lukinu pesmu doživela kao pesmu sa ilumnantnim porukama i vrlo nerazumljivu: 

-Konstrakta je Luki samo prepustila tron i zato je bio onakav smešan i namešten žiri bez kompetencije! Samo Lokner ima kredibilitet i kvalitet i iskustvo da bude član žirija! Ne može Tijanu Dapčević koja je ostvarena i višenagrađivana pevačica kao ni Filipa Žmahera koji je zvezda u Rusiji i višenagrađivani pevač da ocenjuje COBI (who the f.ck is Cobi), Lena (tanka džez pevačica bez ikakvih nagrada i iskustva) i Nevena Božović mlada pevačica koja tek treba da se dokaže, pri tom nema nagradu na Evroviziji iako je 2 puta učestvovala – počela je Maja i nastavila:


 

–Mislim da je sada sve jasno. Neko je jednom rekao: "USTATI PA REĆI MAJA NIKOLIĆ!" Želim svu sreću Luki jer ja kao veliki patriota, uvek navijam za Srbiju, mada njegovo šaputanje je apsolutno nerazumljivo i ja sam isto "spavala" tokom njegovog izvođenja. Nadamo se da nas Luka neće obrukati jer ima zanimljivu koreografiju (iako je mračna sa đavolima sa repovima i sa iluminatskim porukama). Jedino mi se dopada odlična produkcija pesme.-dodala je ona

 

 

-Princ je pobedio po glasovima publike i dok god RTS postavlja svoj, a nekompetentan i smešan žiri, nikada neće u Srbiji pošteno pobediti pravi pevač po glasovima publike! Publika je najmerodavnija jer sami vidite kakav žiri postavlja RTS u svoju korist. Budite uvek na strani istine! Jer pesma koja uđe u narod postaje HIT! A od para naroda se plaća i ovo takmičenje i troskovi odlaska “pobednika” - napisala je ona.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".