Pevačica Danijela Martinović poznata je po dugoj vezi sa Petrom Grašom. Međutim, Petar se oženio ćerkom svog dugogodišnjeg prijatelja Tončija Huljića, Hanom koja je od njega mlađa 24 godine. Kada se otkrilo da je Danijela dala šansu novoj ljubavi, dala je kraću izjavu:

- Nisam se nadala da će moj ljubavni život biti zanimljiv javnosti. Malo me je sve to zateklo - rekla je kroz smeh pevačica Danijela Martinović (51), koja je u vezi sa krim-inspektor Josipom Plavićem.

- Predivno nam je. Zaista želim da se svi osećaju onako kako se ja osećam sad - rekla je Danijela.

Pevačica je u vezi sa policajcem Josipom Plavićem, koga je upoznala nakon što je prijavila krađu identiteta na internetu koju je Plavić uspešno rešio: 

Pevačica i Josip imaju mnogo sličnosti iako ne deluje tako na prvi pogled: 

- Danijela i Josip su super par. Oboje su veliki pozitivci, otvorenog uma. NJega znam, ima desetak godina, kada se razveo. Nijednu ružnu reč tad nije rekao o bivšoj supruzi, a ponosan je na ćerku koju imaju. Danijelu isto znam godinama. Ona i Josip jako slični i zato mislim da odgovaraju jedno drugom, iako možda na prvu izgledaju potpuno različito, kao nebo i zemlja, ona sitna i plava, peva domaću glazbu, a on snažan i jak, pravi roker - rekao je ranije njihov zajednički prijatelj.

Novi dečko Danijele Martinović privatno voli rok, pa se i oblači u tom stilu.  Iscepane farmerke i kožne rukavice zajedno sa srebnim nakitom su kakateristični u njegovom načinu oblačenja. Godinama oko vrata nosi krst i naočare. Obožava da svira gitaru, a njegova dobra poznanica izjavila je da vrlo dobro svira. 

- Mogu reći da je super lik. Danijela je isto na prvu jako simpatična i draga te mi je jasno da se između njih dvoje stvorila hemija - rekla je Plavićeva poznanica.

(24 sata hr)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".