Poslednja nada ''Malčanskog berberina'' je tako ugašena i on neće moći da izbegne izdržavanje doživotne kazne.

Silovatelj je ovaj nadimak dobio zbog potrebe da maloletne žrtve šiša.

Vanredni pravni lek kojim se traži ''otklanjanje nepravilnosti u presudi'' Jovanović je podneo Vrhovnom kasacionom sudu preko Višeg suda u Nišu. Podneta je 2. avgusta nakon što je Apelacioni sud 5. jula potvrdio prvostepenu odluku.

U ovakvim slučajevima prođe mnogo više vremena  do donošenja odluke, međutim, Vrhovni kasacioni sud je za manje od tri meseca doneo odluku i odbio zahtev, te će Jovanović kraj života dočekati u zatvorskoj ćeliji.

Oteo je dvanaestogodišnjakinju 20. decembra 2019. godine u Brzom Brodu na putu do škole, a pretnjama da će joj ubiti roditelje je držao žrtvu u strahu 10 dana. Devojčicu je namamio u svoj auto predstavivši se kao ''Bojan iz Niša, novi električar u školi''.

Devojčicu je odveo do prve kolibe, gde je nju krio i zlostavljao, a ona je pokušavala da pobegne. Jovanović joj je naneo povrede i odsekao joj je pramen kose. Kasnije je na više mesta zlostavljao i tukao devojčicu, pretivši joj da će ubiti njene roditelje. Jovanović je bio uračunljiv kada je činio krivična dela.