Ana je pre nekoliko dana u rijalitiju "Zadruga" priznala da je Zvezdan Slavnić vršio nad njom fizičko i psihičko nasilje. NJena sloboda započela je kada je završio u zatvoru. Slavnić je u jednoj situaciji nasrnuo i na njenu ćerku: 

- On kad je bio četiri godine u zatvoru, ja sam imala slobodu da gledam televizor do kada hoću, a da ne razmišljam da li sam mu dovoljno pažnje posvetila. Da pričam sa drugaricom na telefon pet sati, koliko hoću, bila sam ograničena pre - započela je Ana.

- Ako ti kažem da je on bio ljubomoran na moju decu koliko ih volim. Moja ćerka, pre nego što će on da uđe, rekla je od A do Š, sve mu sasula u lice. A to veče je bilo vrlo vrlo neprijatno, ona je mene pokupila i ja sam otišla da spavam kod nje. On je sedeo onako nadobudan pored nje i mene, pa mu je rekla za Saru sve i kakav je on otac, pa kako ona svoju majku gleda. Ona mu je to rekla, znaš kako zaštitnički prema meni. Ona mi je rekla da kupim stvari i da idem sa njom i da neću spavati tu, on je gađao flašom odmah. Dete mi se treslo, odmah mu je rekla da će da zove policiju, on odmah panika i kreće: "Cinkaroši". Kada se dešavalo sve ovo, moje žensko dete pričalo na nivou kao ti i ja. Nema gore stvari nego videti nesrećnu majku - rekla je Ana kroz suze.

 

 

- Nisu slučajno deca degenerativna kad ovo gledaju - rekla je Zorica.

- A zamisli tek kada deca sa majkom to prolaze - rekla je Ana.

- Neka mi da Bog koliko god da poživim, ja ću posvetiti tebi - rekla je Zorica.

- Šta život donosi? Da ja sedim na klozetskoj šolji u "Zadruzi 6". Ja sebe mogu da nazovem žrtvom psihičkog i fizičkog maltretiranja i teške manipulacije - rekla je Ana.

- Toliko sam, ne znam, kao nekada kada sam se radovala da ću da snimim album, sad se radujem ovome - rekla je Zorica.

Foto: Printskrin/Instagram/ana_curcic_official

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".